Skip to content

Oktoberfester

Oktober er misjonsmåned og rosenkransmåned. I løpet av den feirer vi både misjonssøndag og Vår Frue av Rosenkransen, Olav den helliges omvendelse og markante helgener som Frans av Assisi og karteusernes grunnlegger, den hellige Bruno.

For den som ønsker passende lesestoff i denne tiden, kan vi anbefale Ellert Dahls «Det levende treet» for å fordype seg i troen og se hvordan den kan formidles til andre, eller «Karteuseren», tekster av den norske karteuseren dom Filip Dahl, for et innblikk i deres liv, bønn og tanke. I oktober 2020 skal dessuten Erik Varden vigsles til biskop i Midt-Norge. Hans bok «Lengsel er mitt vesen» er også verd å få med seg.

Alle bøkene kan bestilles her på vår nettside (Bøker) eller kjøpes i St. Olav bokhandel eller hos St. Olav forlag.

For den som vil ta opp praksis med å be rosenkrans i oktober måned, kan håndlagede rosenkranser med perler av tre fås kjøpt her hos oss, enten i nettbutikk eller ved å stikke innom klosterbutikken (08.00-18.00 og 19.00-20-00 på hverdager, 08.00-10.00 og 11.00-20.00 lørdag og søndag).

God lesning, god feiring, god oktober!

Følg oss

Get the latest posts delivered to your mailbox: