Skip to content

Kunngjøring angående gudstjenester

De fleste vil ha fått med seg at når samfunnet er inne i en fase med forsiktig og gradvis gjenåpning, blir det etter hvert også åpnet for at man i noen kirker, der hvor det er mulig, igjen kan ha offentlige gudstjenester med maks 50 personer, dersom man kan overholde smittevernsreglene.

Ettersom mange gjerne vil vite hva de har å forholde seg til, ønsker søstrene å meddele at her på Lunden vil det dessverre ikke være mulig å gjennomføre åpne gudstjenester inntil videre. Vi beklager dette, men må forholde oss til situasjonen slik den er. Vi vil komme med ny informasjon på et senere tidspunkt, dersom situasjonen endrer seg.

Vi fortsetter å be for dere, og oppfordrer alle til å undersøke hvilke tilbud deres lokale menighet kommer med.

Les også biskop Bernts hyrdebrev på katolsk.no

Søstrene på Lunden

Følg oss

Get the latest posts delivered to your mailbox: