Skip to content

Halvdagsretretter våren 2020

Tre til fire ganger i året inviterer vi unge voksne mellom 18 og 35 år til en halv dags retrett (kl. 10.00 – 14.00) her på Lunden kloster.

Dagen begynner med messe i klosterkapellet kl. 10.00 og avrundes med middagsbønn kl. 13.30. Programmet består ellers av en innledning til dagens tema holdt av en søster, tid til stillhet og personlig bønn, samtale rundt tema og mulighet til å stille spørsmål, samt kaffe/te og noe å bite i.

Retretten gir rom for få et pusterom i hverdagen, få tid til refleksjon og ettertanke, samt å bli kjent med klosteret og bønnelivet. Det er også en fin mulighet til å treffe jenvaldrende, bli kjent med nye mennesker, og dele tanker og erfaringer om tro og tvil, livet, Kirken og samfunnet.

I utgangspunktet snakker vi norsk, men dersom det er behov for det, kan innlegg og samtale være på engelsk.

Våren 2020 har vi satt opp følgende lørdager:

  • Lørdag 15. februar: «Hans sang er hos meg om natten» – om sang og musikk i Bibelen
  • OBS, endret dato: Lørdag 2. mai: To be announced…

Følg oss

Get the latest posts delivered to your mailbox: