Skip to content

Åpen klosterbutikk i advent

Til tross for koronarestriksjoner, er klosterbutikken åpen for besøk i hele adventstiden. Her kan du finne en litt original julegave, noe hyggelig å ta med på adventsbesøk, en vakker dekorasjon, et lys å tenne i mørketiden, et kort å sende til en som er isolert… eller tøymunnbind i sesongens farger: julerødt og -grønt.

Ring på hoveddøren hverdager 08.00 – 18.00 eller 19.00 – 20.00, lørdag og søndag 11.00 – 20.00, så kommer en søster og ekspederer. Vi minner om begrensning på antall personer inne for å kunne holde avstand og munnbindpåbud.

Da vi ikke har kortautomat, er foretrukken betalingsmåte Vipps, men vi tar også kontanter.

Her er litt av vareutvalget: Vareutvalg i julebutikken.

Se også vår nettbutikk: Klosterprodukter og bøker.

Følg oss

Get the latest posts delivered to your mailbox: