Skip to content

Koronaoppdatering

Mange har meldt seg hos oss etter at det ble kjent at en av våre søstre er smittet av korona. Det er rørende å føle seg så omsluttet av bønn og omsorg, og vi er veldig takknemlige for alle deres gode ønsker og forbønn.

Mange lurer også på hvordan det går med oss, og vi er derfor glade for å kunne melde at den syke har det, etter forholdende, bra og har bare relativt milde symptomer. En annen søster har testet negativt, og ingen andre søstre har utviklet symptomer, så inntil videre ser dette ut til å gå bra – Deo gratias!

Karantenen må likevel overholdes, så foreløpig forblir klosteret stengt for besøkende. Vi gir videre beskjed om hvordan situasjonen utvikler seg.

Vi oppfordrer også alle til å gjøre sin del av dugnaden for å hindre at smitten sprer seg mer i samfunnet rundt oss.

Nok en gang: Takk for deres omtanke, omsorg og fortsatte forbønn for oss. Vi ber også for dere.

Sr. Anne-Lise og kommuniteten

Følg oss

Get the latest posts delivered to your mailbox: