Skip to content

En tid for skaperverket

1. september er verdensbønnedag for skaperverket, og innleder den økumeniske «tid for skaperverket» frem til 4. oktober, festen for den hellige Frans av Assisi. Vi deler noen ressurser i den forbindelse, og inviterer alle til å engasjere seg i bønn og praktiske initiativ.

Evige Gud, du skapte himmelen og jorden og alt som lever. Vi ber deg: Gi oss glede over ditt skaperverk og åpne våre øyne for livets under, så vi ikke utarmer naturen, men med takk tar vare på dine gaver og deler dem rettferdig, ved din Sønn Jesus Kristus, vår Herre, som med deg og Den hellige ånd lever og råder, én sann Gud fra evighet til evighet.

Pave Frans’ encyklika Laudato Si’: http://www.katolsk.no/nyheter/2015/06/laudato-si

Den offisielle økumeniske nettsiden:

Home

A Catholic Season of Creation fra St. Columbans Mission Society

 

Følg oss

Get the latest posts delivered to your mailbox: