Skip to content

Advent – godt nytt kirkeår!

Søndag 3. desember 2017 er første søndag i advent, og vi går inn i et nytt kirkeår.

Adventstiden er en vakker tid som gir mulighet til åndelig fordypning og forberedelse til den kommende julehøytiden.

Adventskonserten «Gåten og gaven», med Ingerid Birkeland, Merete Markussen, Ole Johannes Kosberg og Jan Schumacher, finner sted søndag 10. desember, annen søndag i advent, kl. 17.00. Denne dagen er klosterets «julebutikk» åpen hele dagen, for alle som ønsker å lete etter en litt spesiell julegave til spesielle personer.
Butikken er også ellers åpen hver dag mellom kl. 08.00 og kl. 20.00, bortsett fra kl. 18.00 – 19.00 på hverdager og kl. 10.00 – 11.00 lørdag og søndag. Det er bare å ringe på døren.

Vi inviterer forøvrig alle til å delta i messer og tidebønner hos oss i hele adventstiden, og spesielt fra 17. desember av, når vi går inn i den siste forberedelsesuken før jul og synger de store O-antifonene til vesper.

Den dominikanske familie ber i desember måned spesielt for fred, i 2017 med fokus på Colombia (les mer på Ordenens hjemmeside) eller på opdacia.org). Slutt dere gjerne til denne bønnekampanjen.
Vi anbefaler også NUKs adventsaksjon «Trygg mat for en sikker framtid på Sri Lanka»
klikk her for å få vite mer om den eller les på katolsk.no.

Fjorårets nettbaserte julenovene med O-antifonene, til meditasjon 17. – 24. desember, er tilgjengelig her: https://lunden.katolsk.no/tag/julenovene/.

Les også kommentarer til søndagsmessenes tekster på vår blogg: Cor unum in Deum. Sr. Anne-Lises bidrag til første søndag i advent er allerede tilgjengelig på denne lenken: Hvert tre i skogen rope av fryd.

 

Følg oss

Get the latest posts delivered to your mailbox: