Skip to content

Lunden-galla

Med stor takknemlighet og glede ser søstrene på Lunden kloster tilbake på en uforglemmelig begivenhet – nemlig på «Lunden-galla» som fant sted fredag, 2.oktober 2009 i Trefoldighetskirken i Oslo.
Les mer om denne fantastiske kvelden: katolsk.no


 

En stor takk går til Knut Vollebæk som unnfanget ideen til «Lunden-galla» og planla den, godt hjulpet av Ellen Sofie Vollebæk, Kjetil Bang-Hansen (som forøvrig var kveldens konferansier), Inger-Johanne Rütter og Ole-Edvard Reitan…

En stor takk går også til kunstnerne, som stilte opp gratis, slik at inntektene fra billettsalget kunne gå uavkortet til klosterets renoveringsprosjekt: Stephen Brandt-Hansen, Jenny Grønli Smith, Arnfinn Haram, Wolfgang Plagge, Solveig Slettahjell, og Svein Tindberg.
Takk til Anne Grosvold intervjuet søster intervjuet Anne-Lise.
Takk til biskopene Bernt Eidsvig og Ole Christian Kvarme og tidligere byrådsleder Erling Lae – som kom med hilsen.


 

l_H_M__Dronningen_fikk_en_hjertelig_velkomst_av_sr__Anne-Lise_og_biskop_Kvarme

HM Dronningen ønskes velkommen av biskop Ole Christian Kvarme og søster Anne-Lise.

Takk til Trefoldighet menighet som stilte kirken gratis til disposisjon.
Takk for gratis blomster og gratis blomsterdekorering. Takk til alle som hjalp til, som f.eks. med brannvakt og mange andre oppgaver.

TAKK TIL DERE ALLE som kjøpte billetter, slik at vi kommer videre med renoveringsprosjektet vårt.

Særlig takker vi HM Dronning Sonja som beæret oss med sitt nærvær og som kastet ekstra glans over kveldens forestilling!


 


 

Erling Lae, tidl. byrådsleder i Oslo skrev:byvaapen
«Uegennyttig arbeid i forsakelse og tro skaper ikke de store overskriftene. Men Lunden kloster er aktuelt ved å fremheve det evig aktuelle fremfor det dagsaktuelle. Midt i en travel by, er Lunden kloster en kilde til liv og mening; til tro, håp og kjærlighet. Bønn og omtanke for byen og de som bor her, utgjør en forskjell for Oslo.»

 


 

l_gallaplakat

Følg oss

Get the latest posts delivered to your mailbox: